Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sommarsallad med vattenmelon, nektarin och halloumi

sallad-vattenmelon-halloumi

Sommarsallad med stekt halloumi. Jag tycker det är så fräscht att blanda söt och syrlig frukt i matiga sallader, känns kul som variation till alla grönsaker. Extra gott blir det med knaperstekt salt halloumi – den perfekta snabbmaten på sommaren. Den här salladen är perfekt som tillbehör till grillat eller att avnjuta precis som den är. Jag har inte skrivit några exakta mått utan gå på känsla beroende på hur många ni är, om den äts som huvudrätt eller tillbehör till kött och andra rätter.

Sommarsallad
vattenmelon
nektarin
gurka
machésallad
salladslök
olivolja
granatäpplevinäger
honung
halloumi
torkad eller färsk mynta

Skiva all frukt och grönsaker i små bitar, ringla över lite olja, vinäger och honung. Stek halloumi i olivolja på mellanhög värme tills den blir alldeles gyllenbrun och knaprig. Toppa med lite torkad eller färsk mynta och servera direkt medan osten är varm. Njut!

Summersalad with watermelon, nectarine, cucumber, maché salad, spring onions, olive oil, pomegranate vinegar, honey, halloumi and dried mint. Slice all fruit and vegetables in small pieces, drizzle with a little oil, vinegar and honey. Roast halloumi cheese in olive oil until it is golden brown and crispy. Top with some dried mint and serve immediately while the cheese is warm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson