ANJA FORSNOR

Fredagsutflykt, finlunch och glass

anja-forsnor-sommar saltsjobaden toast-skagen badplats-saltis bad-holmen anja-forsnor- saltis-stockholm glass-fryst-stockholm

I fredags fick vi nog av värmeböljan inne i stan och bestämde oss för att åka på utflykt. Jag älskar friheten att kunna ta bilen och bara kunna köra dit man vill, speciellt när man varken har någon tid eller plats att passa. Jag, Marcus, min mamma och hennes man styrde färden mot Saltsjöbaden där första stoppet blev Holmen intill Grand Hotel Saltsjöbaden. Jag ropade in en Toast Skagen till lunch som sköljde ner med iskall tranbärsjuice.

Därefter tog vi på oss badkläder och promenerade bort till Badet för ett dopp. Omringad av gräs och grönt höll jag inte ut så länge – pollenchocken tog fullständigt över och jag tror till och med att jag halvt gråtandes bad om regn och höst där för en stund. Tacka uppfinnaren av solglasögon som i alla fall gett mig något att gömma mig bakom! Efter att ha spenderat en stund i bilen kändes det lite bättre och vi styrde bilen mot Stockholms bästa glass – Fryst på Kungsholmen. Åh, det är liksom så bra att jag egentligen inte vill tipsa om det, men samtidigt känner jag att det vore en skam att inte dela med mig av detta lilla smultronställe till er. Så efter tre gigantiska kulor glass mådde jag faktiskt lite bättre – tänk att glass jämt har den effekten på mig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!