Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Frozen banana raspberry yoghurt

frozen-banana-ice-cream

frozen-yoghurt

Jag gjorde en variant av frozen yoghurt till frukost för någon dag sedan. Det bästa av allt är att den är så busenkel att göra, allt som behövs är frysta bär, frukt och kvarg eller yoghurt. Ett av mina bästa tips är att alltid ha lite banan i frysen. Jag skivar alltid ner några bananer när de börjar bli övermogna i en påse och förvarar i frysen. Det är så gott att bara mixa till bananglass eller att ha som bas i smoothies.

När jag serverade den frågade M ifall vi åt glass till frukost – det tolkar jag som ett bra betyg.

Frozen banana raspberry yoghurt
2 portioner

3 dl kvarg
2 frysta bananer
1 dl frysta hallon

Mixa allting med stavmixer och servera direkt. Toppa gärna med godsaker som rostad kokos, bär och frön. En favorit hos mig är gojibär, när man serverar dem tillsammans med något iskallt fryser de och blir riktigt krispiga och fräscha.

Läs också:

Recept: Bananglass med blåbär, kakaonibs och kokos >

Recept: Bananglass med jordgubbar >

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Home
    Jannike Ebbing
    Hälsa
    Sassa Asli
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Lifestyle
    By Momo
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Hälsa
    Joanna Swica
    Hälsa
    Jenny Sunding
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Mode
    Mathilda Weihager
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Pamela Bellafesta