Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Frozen banana raspberry yoghurt

frozen-banana-ice-cream

frozen-yoghurt

Jag gjorde en variant av frozen yoghurt till frukost för någon dag sedan. Det bästa av allt är att den är så busenkel att göra, allt som behövs är frysta bär, frukt och kvarg eller yoghurt. Ett av mina bästa tips är att alltid ha lite banan i frysen. Jag skivar alltid ner några bananer när de börjar bli övermogna i en påse och förvarar i frysen. Det är så gott att bara mixa till bananglass eller att ha som bas i smoothies.

När jag serverade den frågade M ifall vi åt glass till frukost – det tolkar jag som ett bra betyg.

Frozen banana raspberry yoghurt
2 portioner

3 dl kvarg
2 frysta bananer
1 dl frysta hallon

Mixa allting med stavmixer och servera direkt. Toppa gärna med godsaker som rostad kokos, bär och frön. En favorit hos mig är gojibär, när man serverar dem tillsammans med något iskallt fryser de och blir riktigt krispiga och fräscha.

Läs också:

Recept: Bananglass med blåbär, kakaonibs och kokos >

Recept: Bananglass med jordgubbar >

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Mitra Javadi
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Home
    Jannike Ebbing
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson