ANJA FORSNOR

Senaste hälsotrenden från NY

matcha-chia-glo

iced-matcha-latte

Två nya matcha favoriter som jag önskar att jag kunde ta med mig hem från NY. Matcha Chia Glo från Organic Avenue är en dryck gjord på bland annat vatten, matcha te, chiafrön, kokossocker, vaniljpulver, kardemumma och lite salt. Så krämig och god, dessutom väldigt mättande med chiafrön. Iced Matcha Latte från Starbucks är vanlig matcha latte fast med massa is, gjord på sojamjölk som bas. Givetvis kan man använda sig av vilken mjölk man vill.

Matcha-trenden har verkligen slagit i USA och går att få tag på nästan överallt i olika roliga kombinationer. Nu hoppas jag Sverige är snabba på pucken och hakar på trenden redan i sommar, det är ju såå gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!