ANJA FORSNOR

Ord som värmer

liljor

Att blogga kan se ut som världens enklaste jobb. Det man inte alltid ser är att det ligger timmar av planering och genomförande av varje inlägg och bild som publiceras här. Jag vill satsa på läsvärda inlägg och bra bildkvalitet och då räcker det inte med att knäppa av en enkel mobilbild.

Jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta bort det mot något. Men det innebär samtidigt många sena kvällar, jobb under helgdagar och semester och ja, väldigt lite ledig tid. Just därför betyder era kommentarer så otroligt mycket mer än vad ni kan ana. Bloggvärlden kan vara väldigt hård och tuff men jag har turen att ha er fina läsare som alltid ger mig så otroligt mycket pepp och energi.

Jag läser alla kommentarer från er och är vissa värmer alldeles lite extra i hjärtat.
Tack Emma för dina varma ord ♡

Jag förstår att du vill ha lite mer konkreta tips men rent spontant känner jag – fortsätt PRECIS som du gör! Jag älskar, älskar, älskar din blogg och det är min favoritstund på kvällen då jag nytränad och nyduschad får sätta mig i soffan och läsa den. Känns som världens bästa present när jag varit bortrest och inte kollat nätet och får flera dagars uppdatering på en och samma gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!