Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kesoplättar med bär och vaniljkvarg

kesoplattar

keso-pancakes

Kesoplättar är perfekt som en smarrig frukost eller mättande mellanmål. Eller så kan man dubbla receptet och käka det till lunch som jag gjorde för någon dag sedan när kylskåpet gapade tomt. Jag gör det även till middag ibland och serverar med kallrökt lax, avokado, crème fraiche och rom. En riktig delikatess!

Kesoplättar
1 portion

1 ägg
100 g keso
1 tsk fiberhusk
1 nypa flingsalt

till servering:
2 msk kvarg
1/2 tsk vaniljpulver
bär
pumpakärnor

Mixa eller vispa ihop alla ingredienser. Stek i kokosolja på medelhög värme tills plättarna fått en fin färg och krispig yta.

cottage-cheese-pancakes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!