Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Fikapaus – Raw cake och Matcha latte

extra

En trevlig sak med att blogga och frilansa är att man ibland får hem bud med produktnyheter. I tisdags fick jag den här lilla lådan som gick under temat apelsin.

raw-cake

I det hemliga lilla paketet med grön rosett väntade den här fina apelsin- och chokladkakan från Sthlm Raw. Både jag och M jobbade hemifrån i tisdags så jag bestämde mig för att leka kontor och servera en liten eftermiddagsfika. Det händer sällan på mitt hemmakontor vill jag lova, haha. Men efter en bit kaka och en kopp Matcha latte var vi båda fulla av energi och jobbade på som aldrig förr. Tack Extra för fikapausen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!