ANJA FORSNOR

Dagens träning

anja-forsnor-elle-running

Godmorgon! Nu har jag precis kommit från morgonens PT-pass med Fannie. Jag och Sandra tränar med Fannie tre dagar i veckan sen en tid tillbaka, det är så kul att köra ihop! Nästan lite för kul, ibland snackar vi nästan mer än vi tränar, haha. Det är tur vi har Fannie som håller pli på oss! Jag tänkte dela med mig lite av vad vi brukar göra på våra träningspass inom kort, just nu kör vi mycket statisk träning med fokus på rumpa, baksida lår och rygg.

Jag såg att flera av er redan hunnit testa mitt recept på bananbröd som jag la upp igår, så kul! Ni får gärna tagga mig (@anjaforsnor) i era bilder på instagram, blir SÅ GLAD varje gång ni delar med er. Ni är bäst!

Foto: Beata Holmgren

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!