Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Att kliva utanför sin comfort zone

stroops bootcamp alanya

alanya bootcamp stroops

Att ta sig utanför sin comfort zone är något vi pratar mycket om under vårt bootcamp. Hur mycket man än tycker om att träna så är det lätt att man bara tränar det man är bra på och behärskar. Man hamnar i en bekvämlighetszon där träningen alltid är rolig och känns bra. Att träningen är rolig är absolut inte fel – däremot är det nästan omöjligt att ständigt befinna sig i det läget om man verkligen vill utvecklas.

Under de senaste dagarna har våra bootcamp-deltagare här i Turkiet fått känna på hur det är att ta sig utanför sin comfort zone. Vi tränar två pass om dagen, ett på morgonen och ett på kvällen, men deltagarna vet inte på förhand vad vi ska träna förrän vi sätter igång. Det är också ett sätt att våga släppa kontrollen och bara lita på att kroppen gör sitt. Med stumma ben, mjölksyreträning och olika utmaningar har de tagit sin an nya uppgifter varje dag för att lära sig lita på att kroppen klarar så mycket mer än vad man tror.

Hur gör du för att utmana dig själv att ta dig utanför din bekvämligetszon?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!