ANJA FORSNOR

Träna med ELLE och Nike!

nike-run-stockholm-10k

Ni är många som efterlyst gemensam träning inför sommarens Nike 10 km och NTC Tour. Er önskan är vår lag, nästa tisdag drar vi igång första tillfället! Så alla ni som bor i Stockholmsområdet – boka in kvällen den 5/5 kl. 18.00 – 20.30 och bege er till Eric Ericssonhallen (Stockholms kanske vackraste lokal!) för en inspirerande träningskväll med ELLE och Nike.

Kvällen är en mini NTC Tour, som ett lyxigt smakprov inför sommarens utmaning, där ni kommer få träna tre olika pass.

N+TC POWER är ett pass där du använder hela kroppen med fokus på teknik och effektivitet för att bli starkare och mer flexibel.

N+TC HIT är en högintensiv träningsform där man jobbar i par för att utmana varandras gränser till max.

AFHO® är en lättsam dansklass i träningsform. Du behöver inte vara någon dansare för att delta, fokus ligger på känslan och att släppa loss.

Som om inte det vore nog så får man en fin Nike t-shirt att träna i och en härlig goodiebag på det. Ser ser helt enkelt ingen anledning att inte delta! Förutom för min egen del som råkar befinna mig i Turkiet just precis då. Så ni får helt enkelt representera och köra för mig också. Deal?

Ni behöver inte vara anmälda till Nike 10 km eller NTC Tour för att delta, alla är välkomna! Men det är först till kvarn som gäller så missa inte att anmäla er i tid. Woop woop!!

Anmäl er här – NTC Get Strong!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag var också där! Allt var toppen fast jag hade sett fram emot att få en goodiebag haha så blev lite besviken! Det var dock ett superkul event och härlig stämning så tack för tipset Anja! <3

  Stephanie 2015-05-07 19:27:00
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Förstår att du blev besviken, jag ska kolla upp vad som hände med den utlovade goodiebagen. Hoppas du fick med dig en fin t-shirt, en fin ELLE-tidning och massor med träningsinspiration! Ses vi på JDI-Weekend i sommar? Kram!

   Anja Forsnor 2015-05-10 17:05:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Ja vi fick en t-shirt men ingen ELLE-tidning! Måste blivit någon miss men jag är glad och tacksam ändå för tröjan haha! Ja jag hoppas det! 🙂 Kram

    Stephanie 2015-05-14 07:11:00
    Svara
 • Hej Anja! jag var på eventet och hade trevligt tillsammans med några träningskompisar. Dock så fanns varken det utlovade vattnet som det stod om i inbjudan från Nike eller den goodiebagen som du skrev om, vad hände där? Mest synd att det inte fanns vatten då det blev väldigt varmt i lokalen efter tre svettiga pass…

  ElinBd 2015-05-07 18:29:00
  Svara
  • Svar på ElinBds kommentar.

   Vad roligt att ni var på eventet! Men så märkligt att det varken fanns vatten (!!) eller goodiebag, det stod ju klart och tydligt i inbjudan! Jag ber om ursäkt ifall du blev besviken, det var verkligen den informationen jag fått från Nike. Hoppas du anmält dig till sommarens JDI-Weekend, då kommer du garanterat inte bli besviken. Det vågar jag nästintill lova 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2015-05-10 17:04:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    ja det är jättekonstigt, måste varit en miss i planeringen. har aldrig hänt att vatten saknats då man varit på nikes event.
    Nej tyvärr inte, varit väldigt sugen då det är så otroligt mycket roliga pass, en av mina närmsta vänner ska gifta sig den helgen så jag ska träna skrattmusklerna och dansbenen istället 🙂 kram!

    ElinBd 2015-05-10 21:36:00
    Svara
    • Svar på ElinBds kommentar.

     Åh det låter som en minst lika lyckad helg! Minst lika viktigt att träna skrattmusklerna, inte allra minst för själen. Hoppas det blir en magisk helg!

     Anja Forsnor 2015-05-10 22:29:00
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!