ANJA FORSNOR

Sommarens yogaresa till Bretagne

josefin-bengtsson-yogiakademin

Vissa människor har en helt oemotståndlig utstrålning och en energi man dras till och vill ha mer av. Josefine Bengtsson är precis en sådan tjej. Vi träffades i tisdags för att prata om sommarens härligaste resa som jag ser fram emot så mycket! I mitten av juli åker jag på en veckas yogaresa med Josefine och Yogiakademin till Bretagne i Frankrike. Åhh, ska bli så underbart. Har kollat massa bilder på slottet Château du Grand Val där vi ska bo och det ser helt magiskt ut. Jag ser så fram emot en lugn och rogivande vecka fylld av yoga, meditation, god mat och nya upplevelser.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • oj det verkar väldigt intressant, ska titta lite närmare pa det – skulle ocksa behöva en liten paus fran livet sa det kanske är nagot! men anja, kan inte du tipsa om nagra fler träningsresor du har gjort eller känner till? som kampsportslabbets bootcamp t ex som jag tyvärr inte kan följa med pa. vore kul att fa lite tips!

  silja 2015-04-26 09:20:00
  Svara
  • Svar på siljas kommentar.

   Ja, jag ser verkligen fram emot det. Ska bli helt underbart med en paus mitt i sommaren och bara slappna av. Jag har aldrig gjort åkt på någon arrangerad träningsresa förut, den jag gör tillsammans med Kampsportslabbet blir min första! Mitt tips är att fundera vilken typ av träning du vill ägna dig åt, t.ex. löpning, surfing, yoga eller grupp-pass. Det finns ett enormt utbud av träningsresor året om, det gäller nog bara att hitta den som tilltalar en själv mest. Lycka till!

   Anja Forsnor 2015-04-26 11:10:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!