ANJA FORSNOR

Lördag, nya skor och Rosendals trädgård

spring

I lördags spenderade jag och M i stort sett hela dagen utomhus. Tog mina nya skor på en långpromenad för att bekanta oss lite mer med varandra. Älskar att bo på Gärdet och att ha hela Djurgården några minuter från dörren.

anja-forsnor

Sol, brygga och värme. Behöver jag säga mer?

roslags-tradgard

Skorna styrde oss mot Rosendals trädgård, ett av mina smultronställen i stan.

fika

Deras kakbuffé är beyond denna värld och efter mycket överläggning slog till på en citron- och vallmokaka som smakade alldeles extra gott i vårsolen.

adidas-boost

Titta så fina! Tack bästa bästa Kampsportslabbet för mina nya bästisar, lätt de skönaste skorna jag har. Ultra love for my new Adidas Ultra Boost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja!
  Vet du vart man köper dessa skor, hört mycket gott om dom 🙂 Verkar bara finnas på adidas hemsida vad jag kunde se, men vore ju skönt att kunna prova dem först!

  Kram Moa

  Moa 2015-04-14 15:06:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Jag fick dem i present av Kampsportslabbet som beställt dem direkt av Adidas. Men hela stan springer runt med dem så de borde gå att få tag på. Bor du i Sthlm eller har någon Adidas Store i närheten? Där borde de finnas! Lycka till, de är värda att leta lite extra för. Skönaste någonsin! Kram!

   Anja Forsnor 2015-04-14 16:27:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!