ANJA FORSNOR

Nominerad till bästa hälsoblogg 2015

anja-forsnor

Hurra! Jag är nominerad till ”Bästa hälsobloggen” i Life Blog Awards 2015. Det är hälsokedjan Life som nominerat olika bloggar som inspirerar till ett liv där kost, motion och vila är i balans. Jag är alltså nominerad tillsammans med flera andra fantastiska bloggare är, vilken ära! Tack Life!

Röstningen pågår i 2 veckor framåt, vill ni rösta på mig så skulle jag förstås bli jätteglad.

Life Blog Awards – Bästa hälsobloggen ›

Foto: Andy Prhat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Självklart lägger jag min röst på dig! Tack vare dig och din blogg känns livet som glutenintolerant inte lika jobbigt längre. Din positiva energi smittar verkligen av sig, är såå glad att jag hittat fram till din blogg! 🙂
  Önskar dig en riktigt skön och härlig påskhelg Anja!

  Kram Eva-Lena

  Eva-Lena 2015-04-03 15:48:00
  Svara
 • Rostat! Det har ar min favoritblogg. Den ar sa ljus och positiv pa nat satt.

  Eva 2015-04-01 14:13:00
  Svara
 • Nu har jag röstat! Lycka till & glad påsk!

  Anna

  Anna 2015-04-01 12:22:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!