ANJA FORSNOR

Utmaning vecka 4: Löpträna med en vän

anja-forsnor-susanne-tirziu

Den här veckans utmaning passar alla, oavsett om man är nybörjare när det kommer till att springa eller är en erfaren löpare. Det handlar helt enkelt om att dra med sin kompis ut på en löprunda. För mig var detta det bästa sättet att både komma igång med min löpning och hitta en rutin i att springa varje vecka. Träning, och i synnerhet löpning, handlar inte alltid om att springa snabbast eller slå några personbästa. Ibland är det minst lika viktigt att bara släppa all stress och press och njuta av varje andetag, varje löpsteg och varje pass.

Veckans utmaning handlar om att springa tillsammans med en vän, distansen väljer ni själva beroende på dagsform eller vilken nivå ni ligger på. Ni ska hålla snack-tempo hela passet, dvs. springa i en hastighet som gör att ni kan prata med varandra hela tiden utan att det ska var allt för ansträngande. Blir det för flåsigt så saktar ni helt enkelt ner tempot en aning. Vill ni ha en extra utmaning lägger ni till lite styrkeövningar vid varje kilometer, t.ex. upphopp, burpees, armhävningar eller liknande. Det viktigaste är att ha kul!

Lycka till!

adidas-ruffie-anja-sussie

Bästa sättet att kombinera kvalitetstid med en vän och samtidigt få träningen gjord.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!