ANJA FORSNOR

Ni är fantastiska!

anja

Jag har suttit och läst igenom alla era bidrag i tävlingen. Rörd över era fina ord och hur ni väljer och dela med er av era känslor har jag skrattat och gråtit om vartannat. Tack för ert engagemang och för att ni är så jäkla fantastiska.

Stort grattis säger jag till Lisa Leander som vunnit 1 månads kostrådgivning med mig. Det har nästan varit helt omöjligt att lyckas välja en vinnare och hade jag kunnat klona mig själv hade ni alla vunnit. Om ni vill ha hjälp med kostrådgivning eller är nyfiken på hur det funkar att anlita en kostrådgivare så maila mig på [email protected]. Jag har några platser kvar här i mars.

Ps. Håll utkik efter en annan rolig tävling som kommer upp här i bloggen i  veckan! 


Translation:
Congratulations to Lisa Leander who won 1 month dietary counseling with me. It has been almost impossible to choose just one winner and if I had been able to clone myself, you would all be winners to me. Thank you for being so amazing!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Dåligt. Bättre om du valt nån som hade varit en riktig utmaning för dig. Menmen

  Agnes 2015-03-03 21:33:00
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Jag kommenterar i princip aldrig på bloggar men eftersom det är mig du skriver om och eftersom jag blir så extremt nyfiken kan jag inte hålla mig denna gång :)) Känner spontant: att jag inte skulle vara en riktig utmaning för Anja, vad grundar du det på? Du känner väl inte mig och vet väl inget om mig? Eller jo, om du läst min motivering vet du ju att jag älskar chokladbollar, är student och skriver C-uppsats och har svårt att finna en balans, speciellt kring sockerätande. Men utöver denna korta motivering har du ingen aning om hur jag lever mitt liv, vad jag har för problem eller svårigheter… Äh, upp med hakan Agnes, nästa gång kanske det är du som vinner, men att skriva sådana här saker tycker jag är respektlöst mot mig eftersom du inte alls känner mig. Sprid lite kärlek istället, livet blir så mycket goare då. Ha det finemang! / Lisa.

   Lisa Leander 2015-03-05 18:23:00
   Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Gud vad jag blir besviken på kommentarer som denna, så himla tråkig attityd.

   Anja Forsnor 2015-03-04 08:33:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!