ANJA FORSNOR

GRATTIS BLOGGEN 1 ÅR!

_Y8B4936 kopiera

HIPP HIPP HURRA! Idag fyller bloggen 1 år. Min lilla bebis håller på att växa upp. Jag kan inte förstå att det gått ett år sedan jag skrev de här första raderna och tryckte på publicera. Premiär som bloggare och premiär på Elle.se, ni förstår ju nervositeten? Om jag hade kunnat ana vilken fin respons jag skulle få från er hade jag aldrig ens behövt vara lite nervös. Ni är bäst! Och ni hänger väl med ett år till?

Jag gillar ju att fira så jag tänkte att jag skulle bjuda på en liten surprise här lite senare under dagen… Håll utkik!

Foto: Beata Holmgren

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej igen och tack för snabbt svar! Har faktiskt provat med koffeinfritt kaffe också, men upplever inte att det är då mycket bättre. Får helt enkelt dricka med måtta istället! Kram Helena

  helenajansson 2015-03-04 14:35:00
  Svara
 • Stort grattis Anja! Jag har varit med dig ända sedan start och gör väldigt ofta frukost efter dina recept – som ju är MAGISKA! Stort tack för att du vill dela med dig här på bloggen av stort som smått 🙂 Har blivit bättre i magen, framför allt tror jag det har att göra med att jag i stort sett äter laktosfritt och försöker undvika vete. En stor bov för mitt magproblem tror jag är kaffe; jag brukar ofta bli alldeles bubblig och orolig i magen av det; vet du om det är vanligt? Det behöver alltså inte vara mycket kaffe; jag tar bara typ 1 dl åt gången (3 ggr/per dag ung) och laktosfri mjölk av något slag i. Tack för en bra blogg iaf! Kram Helena

  helenajansson 2015-03-04 11:44:00
  Svara
  • Svar på helenajanssons kommentar.

   Tack Helena, vad glad jag blir för dina fina ord. Och tack för att du följer, läser och kommenterar. Gör mig så glad! Åh jag känner igen det där med kaffe. Det är tyvärr väldigt vanligt då koffein retar slemhinnan i tarmarna, så att du känner dig bubblig och orolig är faktiskt helt normalt. Vissa verkar ha stålmage och klara det utan problem medan vissa reagerar på minsta lilla. Jag försöker välja mina tillfällen och inte dricka kaffe varje dag, speciellt inte om jag redan känner att magen bråkar lite. Har tyvärr ingen bättre lösning men nu vet du vad det beror på i alla fall. Kram!

   Anja Forsnor 2015-03-04 14:30:00
   Svara
 • Åh grattis! Är så glad att du har bloggen, en stor inspiration för mig!
  Gjorde min första smoothie bowl imorse och det blev så gott, en perfekt frukost! Jag hade i mjölk, naturell yoghurt, banan och lite vaniljpulver. Men när jag ser dina recept ser jag att du aldrig använder mejeriprodukter, är det dåligt och onyttigt att äta mjölk och yoghurt eller är det mer att du är känslig? Vill gärna lära mig lite mer kring detta, men generellt anser jag inte att jag mår dåligt av mejeriprodukter eller så.

  Karin 2015-02-26 12:54:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tack Karin, vad glad jag blir! Och så glad jag blir av att höra att du gillade smoothiebowl, perfekta frukosten om du frågar mig. När jag började med smoothies använde jag också yoghurt och mjölk, det är ganska vanligt och sen lär man sig hitta nya favoriter genom att testa sig fram. Jag har en känslig mage som mår bäst utan för mycket mejeriprodukter och laktos så därför använder jag mig av vatten, kokosvatten eller vegetabliska mjölkalternativ som havremjölk, mandelmjölk eller rismjölk. Jag tycker det är gott och magen håller sig lugn!

   Vi i Sverige är ganska ensamma om att konsumera så mycket mejeriprodukter som vi gör och våra tarmar är inte helt utvecklade för att ta hand om allt detta, det är därför så många är känsliga mot laktos (mjölksocker). Min syn är att fler säkert skulle må bättre av att äta mindre mejerier, dessutom brukar det leda till bättre hy och starkare hår. Jag pratar inte om något förbud eller att svartlista mjölk och yoghurt, snarare hitta nya spännande alternativ att variera med ibland. Testa någon vecka om du är nyfiken vet ja!

   Anja Forsnor 2015-03-03 17:25:00
   Svara
 • Grattis! Jag är så glad att du började blogga här, du är en jätteinspiration för mig! <3

  Jessika 2015-02-26 12:10:00
  Svara
 • Grattis! Tänkte bara kolla om man kan köpa grönkål fryst när man ska ha det i smoothies eller är det bäst att köpa färsk? Hittade bara fryst på min lokala butik men får jaga vidare ifall det behöver vara färsk. Vill ju ha vitaminerna!

  Emma 2015-02-26 10:22:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack Emma! Du kan absolut köpa fryst grönkål, det funkar perfekt i smoothies. Generellt när det kommer till frysta bär och grönsaker har de samma näringsvärde som färska. Dessutom blir det en isigare och kallare smoothie med frysta grönsaker i. Det är säsong för grönkål nu under vintern så det borde finnas i de flesta butiker med en välsorterad grönsaksavdelning. Fråga annars i din butik så kanske de kan ta in det! Lycka till 🙂

   Anja Forsnor 2015-03-03 17:20:00
   Svara
 • Hipp hipp hurra för en av mina favoritbloggar idag!

  Paula 2015-02-26 09:29:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • http://isabyl.devote.se

  Men hurra! har det bara gått ett år? KNAS! känns som du bloggat länge haha

  ISA 2015-02-26 07:42:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!