ANJA FORSNOR

Fullspäckad måndag

anja

Den här helgen har varit så bra på alla sätt och vis! Jag har verkligen tagit mig tid att bara slappna av, fixa hemma och hämta massor med energi från mina vänner. Hoppas ni haft en härlig helg! Idag sitter jag på Elle-redaktionen och jobbar med lite roligheter och sen har jag en lunchdejt med Josephine. Ska bli mysigt att ses, evigheter sedan vi hann sitta ner och prata. Ikväll ska jag och Johanna på en yogakväll med efterföljande middag. Kan inte tänka mig en bättre start på veckan.

Translation: This weekend has been so good in every way! Hope you had a great weekend! Today I am working from the Elle-office and then I have a lunch date with Josephine that I’m really looking forward to. Tonight me and Johanna are going on a yoga evening followed by dinner. Can’t imagine a better way to start this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!