ANJA FORSNOR

Favoritrecept i repris!

vegetarisk-lasagne

Dagen till ära bjuder jag på ett av mina favoritrecept i repris. Den här vegetariska lasagnen är så krämig och god och jag vet att det är många av er som testat receptet. Så ni som inte gjorde den sist får nu chansen igen. Bra studentmat dessutom då allt som behövs är krossade tomater, grönsaker, lök, mozzarella, havregrädde och kryddor.

Receptet hittar ni här!

Translation: This meatfree monday I want to remind you of one of my favorite recipe. This vegetarian lasagna is so creamy and delicious, and I know there are many of you who have tested the recipe. So you who did it last now get the chance again. Good low-budget-food as well, all you need is crushed tomatoes, vegetables, onions, mozzarella cheese, oatcream and spices.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • http://isabyl.devote.se

    här sitter man och är hungrig och ser detta.. :/

    ISA 2015-02-24 04:01:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!