ANJA FORSNOR

FÖLJ MIG PÅ FACEBOOK

facebook-banner

Hej mina favoriter! Jag har precis fixat en Facebooksida där ni kan följa mig för att inte missa något nytt som händer. Förutom att ni kommer kunna hålla koll på alla uppdateringar i bloggen så kommer där även dyka upp utmaningar, tävlingar och massa annat skoj framöver.

Följ min Facebooksida här!

Translation: Follow my new Facebookpage here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Lisa! I dagsläget kommer allting även ligga i bloggen men tanken är att jag ska arrangera tävlingar och liknande på Facebooksidan som kommer vara exklusiva där. Men bloggen lever på som vanligt förstås! 🙂

    Anja Forsnor 2015-02-22 18:34:40
    Svara
  • Missar man saker eller finns allt med i bloggen som på din facebooksida? Använder inte Facebook nämligen:)

    Lisa 2015-02-21 20:37:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!