ANJA FORSNOR

HAPPY VALENTINE

valentinesday

Glad alla hjärtans dag! All kärlek till er som dagligen läser, kommenterar och ger mig så mycket glädje och feedback i det jag gör. Utan er vore bloggen ingenting. Tack! Hoppas ni får en underbar dag och passar på att sprida lite extra kärlek i er närhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gillar verkligen din blogg och din inställning till träning och hälsa! Dessutom verkar du ha en riktig snygg sportig stil. Har bara haft dig på instagram – jag heter ”halsen” där. Gillar härlig energirik mat jag med och träning såklart. Nu ska jag hittat din blogg ska jag kika in då och då. Hej från Moa

  Moa 2015-02-24 19:31:00
  Svara
 • http://isabyl.devote.se

  och tack för att du bloggar och sprider så mkt fint!

  ISA 2015-02-14 18:59:00
  Svara
 • Glad alla hjärtans dag fina Anja!

  Paula 2015-02-14 17:27:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!