ANJA FORSNOR

1 FEBRUARI

koh-tao-in-touch

Godmorgon mina vänner. Min kalender säger att det är 1 februari idag. Att jag får stiga upp den första dagen i februari och vakna till den här utsikten känns helt overkligt. Jag är så tacksam för varje dag på den här semestern.

healthy-breakfast

Är så imponerad av frukosten och maten här i Thailand. Allt känns så fräscht och enkelt, dessutom otroligt gott! Som ni vet är jag en riktig frukostmänniska och när man reser tycker jag ofta det är svårt att hitta bra frukostar. Runt medelhavet brukar frukosten oftast bestå av mycket bröd, kakor och bakelser, söta yoghurtar, sylt och sockrade juicer. Idag slog jag på stort och beställde in pocherade ägg, gröt med banan och en mangoshake. Sen delade vi på en fruktsallad till det. Nu har vi suttit och ätit i flera timmar, njutit av lugnet och pratat om vad vi vill hitta på idag.

Hoppas ni har en härlig söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • http://isabyl.devote.se

  omg. Helt drömmigt du!

  ISA 2015-02-01 18:54:00
  Svara
 • Hej!
  I höstas hade du en utmaning med en sockerfri månad, vilket var väldigt roligt att vara med på. Jag undrar om du inte kan ha en liknande utmaning för löpning? Jag har sprungit lite sedan tidigare men skulle inte säga att jag är någon van löpare, jag har aldrig sprungit en mil utan som mest 7 km. Det vore roligt att få ha en utmaning med hur långt man ska springa varje pass (ex 3 pass i veckan) eller något liknande, tror det skulle få många att komma igång med löpningen och få en bra grund till hur man ska tänka/tips osv. Tack för en jättebra blogg!!

  Karin 2015-02-01 16:02:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin, vilken rolig idé! Jag kommer själv fokusera på löpning mycket här under våren eftersom jag ska springa Nike 10k i sommar. Så jag delar gärna med mig av mina bästa tips för att komma igång med löpningen. Tar till mig din idé och utformar ett program som ni kan ta del av här i bloggen. Men jag tror vi låter snön smälta lite först 🙂 Anmäl dig du också till loppet i sommar, det blir en bra sporre att ha ett mål att träna inför!

   Anja Forsnor 2015-02-02 04:48:00
   Svara
 • Njut mina älsklingar <3

  Cristina 2015-02-01 10:10:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!