Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Monsoon Gym & Fight Club

monsoongym

Vi inledde lördagmorgonen med ett svettigt pass på Monsoon Gym. Gladiator Workout stod på schemat och jag var så nyfiken att jag var tvungen att testa vad det var. Vem vill inte vara en gladiator liksom? Passet bestod av en timmes kampsportsfys med inslag från crossfit. Vi värmde först upp med 5 minuters hopprep. Jag gillar faktiskt hopprep, tycker det är ett grymt sätt att bli varm i hela kroppen.

monsoon-gym-koh-tao

Sen jobbade i 40 sekunders intervaller och växlade mellan olika stationer med burpees, knöböj med kettlebell, armhävningar, fällkniv och utfall. Ganska likt våra pass på Kampsportslabbet. Även om klockan bara var 7 på morgonen blev det sjukt varmt, kändes nästan mer som bikramfys.

anja-monsoon-gym

Vi avslutade passet med lite bonusövningar, bland annat hoppande planka som var en ny övning för mig. Vi stod i vanlig planka, sen hoppade vi brett med fötterna åt sidan, och sen tillbaka i mitten igen. Fy satan vad det var jobbigt!

anja-monsoon-koh-tao

Svettig, rödflammig men nöjd tjej. Älskar att träna på semestern, klockan 8 var vi klara och kunde njuta av frukost och sen en heldag på stranden. Bästa kombon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det ser ju helt underbart ut och vilket grymt gym! Kan du tipsa om något bra hotell, bor ni i närheten av det gymmet? Riktigt sugen på Koh Tao, tack för inspirationen! Kram

  Jenny 2015-02-01 19:29:00
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Vi bor på ett hotell som heter In Touch, ligger på Sairee Beach. Supermysigt läge, precis på stranden och nära till allt. Men lugnt och skönt en bit från all fest. Ligger 3-4 minuter från Monsoon så det är perfekt 🙂

   Anja Forsnor 2015-02-02 01:42:00
   Svara
 • det later sa himla härligt! längtar efter att kunna träna utomhus igen, sahär ars blir det ju tyvärr inte mycket mer än kanske en snabb springrunda pa dagen pga vädret 🙁

  silja 2015-01-31 21:00:00
  Svara
  • Svar på siljas kommentar.

   Ja, det är verkligen underbart! Jag älskar att springa och träna utomhus, man har en helt annan energi. Dock har jag väldigt mycket pollenallergi under vår och sommar hemma i Sverige så det är underbart att vara utomlands och slippa det.

   Anja Forsnor 2015-02-01 03:44:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!