Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Årets roligaste träningshelg

anja-nike-run

Nu kan jag äntligen berätta lite mer om vårt samarbete med Nike!

Sista helgen i juni arrangerar Nike Just Do It Weekend i Stockholm, ett träningsevent under två dagar som bjuder på ett löplopp och en NTC-upplevelse. ELLE är mediepartner (hurra!!) till hela eventet och under våren kommer ni kunna följa #TeamELLE samt mig och mina bloggkollegor Emma och Fannie samt och Anna Jakobsson som är eventansvarig när vi gör oss redo för årets utmaning. Jag och Emma är anmälda till att springa loppet som är 1 mil och dagen efter kommer Fannie och Anna kommer köra NTC Tour som innebär 6 träningspass under en dag.

Jag tycker det är så kul att det inte bara är ett löpevent utan att de erbjuder något för dem som vill ha en annorlunda utmaning att träna inför.

Vore så kul om ni också anmäler er till helgen så kan vi träna ihop och peppa varandra här under våren. Just Do It som Nike skulle sagt!

All info och länkar till anmälan hittar ni här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • […] igen och förhoppningsvis är det även dem som ska ta mig över mållinjen i rekordfart på Nike 10km. Hittills har de bara fått värma upp på löpbandet men snart ska de få följa med mig på en […]

  NYTT PÅ FÖTTERNA | Anja 2015-02-19 14:21:55 http://anja.elle.se/nytt-pa-fotterna/
  Svara
 • Åh, vad kul det låter!!! Jag skulle supergärna också vilja komma!!! Får fundera på saken 🙂

  Kul att ses idag!
  Kram!

  Jessica Sundberg 2015-01-22 11:59:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!