Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Mitt 2014 i bilder – del 2

Bättre sent än aldrig, här har ni andra delen av mitt 2014 i bilder. Ni får ursäkta den varierade bildkvalitén men jag ville dela med mig av bilder som gömt sig i mobilen och aldrig fått sett offentlighetens ljus än.

JULI

turkiet

dim cay alanya anja1

Jag och Marcus åkte ner till lägenheten i Turkiet för 9 dagars semester och familjehäng. Vi badade bland annat i den iskalla Dim Cay floden vilket är ett måste om man är i Alanya under sommarmånaderna.

turkiet1

Vi frossade i frukt och grönt i alla dess former.

turkiet

Och körde semesterträning med det gymmet hade att erbjuda, dvs. varandra. (Den här bilden hamnar i kategorin ”bilder från mobilen som aldrig når blogg eller sociala medier”).

AUGUSTI

marstrand anja

Vi förlängde semestern och drog till västkusten för att bland annat spendera ett dygn i underbara Marstrand. Jag blev helt förälskad, bestämde mig för att västkusten faktiskt ÄR bästkusten och vill gärna dra dit i sommar igen.

anja

Jag bestämde att det var höst och lät bästa Marlene på Björn Axén göra mitt bleka sommarbarr redo för hösten.

cheesecake coffe

Jag fick chansen att göra något jag länge drömt om när vi plåtade mina recept till ELLE nr 11. Det var så kul och något jag definitivt måste göra mer av under 2015.

tough viking stockholm kampsportslabbet

Augusti avslutades med årets träningsmål – Tough Viking. And we did it! Roligaste loppet jag någonsin sprungit, ser ni lyckan (förmodligen över att det var målgång) i våra ögon? Ni som är sugna på att springa – anmäl er!!

SEPTEMBER

20140904_kampsportslabbet_049

I september bjöd jag in ELLE till ett träningspass på Kampsportslabbet. Här ser ni mig och Brita i killer-abs-övningar signerat Fannie.

Alanya11

Alanya Anja2

Jag och Mathilda var inte riktigt redo att släppa sommaren så vi drog till Turkiet en vecka för den ultimata tantresan med promenader, bokläsning, matlagning och tidiga kvällar. Aldrig varit så utvilad efter en veckas semester.

OKTOBER

anja forsnor ung cancer

Oktober inleddes med att jag fick mitt första uppdrag för en organisation jag länge följt och beundrat, Ung Cancer och föreläste för deras medlemmar på Blueberry i Stockholm.

luise-vindahl-anja-forsnor

Jag var på pressfrukost med ICA och träffade mina matidoler, Luise och David från Green Kitchen Stories.

solen

Jag vinkade adjö till solen för sista gången på nästan en månad innan det blev november då solen endast tittade fram 3 timmar i Stockholm.

NOVEMBER

Sveriges Radio Anja Forsnor

Jag inledde månaden med att dra igång utmaningen #sockersuger som blev uppmärksammad av P4 Extra.

anja forsnor

Sen var det dags för min födelsedag, hurra hurra!

sweet-potatoe-fries

Jag bjöd in mina vänner på en kväll med tema fastfood där jag bland annat bjöd på sötpotatispommes, vegetariska bönburgare, pizza, glass och massa mer. Allt vegetariskt, glutenfritt och sockerfritt!

Jag körde en liten miniturné tillsammans med Ung Cancer och fortsatte med inspirationskvällar för deras medlemmar. Jag packade väskan och besökte städer som Linköping, Borlänge, Göteborg, Malmö och Umeå under november månad.

ung-cancer

Här på Juicekällan i Göteborg…

rebecka_uhlin_anja_forsnor

…och här i Umeå.
Foto: Rebecka Uhlin

DECEMBER

desire

December började på topp när jag fick besök av min BFF Desiré hela vägen från NY. Vi åt frukost på Nybrogatan 38 i timmar och gick på shoppingrunda där jag köpte min drömjacka, och ett av de dyraste plaggen jag äger (!!) från Blk dnm.

barcelona3

bar-canente-barcelona

Det bästa med mitt jobb och att vara egen företagare är att jag oftast kan jobba från hela världen. Så andra veckan i december for jag och M iväg till Barcelona för en vecka med cava, tapas och sol.

coconut-parfait-flax-and-kale

flax-and-kale-brunch

Vi fick tips om Flax & Kale vilket snabbt blev vårt nya favoritställe där vi spenderade timmar varje morgon.

blissed-juicery

Dagen efter vi kom hem kände jag att det var dags att fylla på förrådet med vitaminer och körde en 3 dagars juice cleanse från Blissed Juicery.

anja-marcus

Sen var det dags för julfirande med familjerna i Skåne och Halmstad som bjöd på strålande sol. Ja alltså städerna, inte familjerna. De bjöd på julmat och choklad så det stod härliga till.

new-year

Månaden och året avslutades på topp med en fantastisk nyårsafton med härliga vänner.

Nu är jag redo för 2015 – bring it on!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så roligt att få följa dig! Vilket r du haft! Inspirerande! Åh så mycket resor och sol, nu längtar man helt klart bort. Tack och liv så får jag se solen om tre veckor, ser fram emot att får träna i shorts och bada i havet!! Jag läser mer än gärna om dina skönhetstips!! Uppskattar också alla middagstips och positiv energi!

  Josefin 2015-01-11 20:38:00
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Tack, vad glad jag blir att du följer och kommenterar 🙂 Vart bär resan av? Själv åker vi till Thailand om 2 veckor och det känns helt overkligt, kan inte förstå att jag ska gå två veckor utan att frysa. Nästan så det är okej med kyla och snö här hemma nu. Det blir mer av allt här i bloggen i år, mer skönhetstips, middagstips och massor med positiv energi! Kram!

   Anja Forsnor 2015-01-12 13:30:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Det bär iväg till Maldiverna! 🙂 Ha det grymt i Thailand, ser fram emot att följa!

    Josefin 2015-01-12 22:32:00
    Svara
    • Svar på Josefins kommentar.

     Åh, min pappa har nyss kommit hem från Maldiverna och hans bilder är helt magiska. Han sa att det var som att komma till paradiset. Så ni har en fantastisk resa framför er!

     Anja Forsnor 2015-01-13 09:01:00
     Svara
 • Hej Anja! Tack för en superinspirerande blogg!! Jag undrar om du inte kan köra en ny satsning på SockerSuger, var så bra sist o jag behöver någon som peppar dagligen så man inte halkar dit igen!! Sen vill jag också tipsa dig om bloggen matkrabat.wordpress.com om du inte sett den, full med härliga recept också! 🙂 Ni är mina favoriter på hela internet!

  Vera 2015-01-11 13:00:00
  Svara
  • Svar på Veras kommentar.

   Hej Vera! Vad kul att du gillade Sockersuger, jag håller med om att det blir lite lättare när man har ett upplägg att följa och inte känner sig helt ensam i sin kamp. Jag kommer absolut dra igång utmaningen igen, inte bestämt när än. Jag håller också på att utforma ett program för att bli av med sitt sockersug som bland annat kommer innehålla en veckomeny och hur man ska tänka kring livsmedel, måltidsplanering etc. Maila mig på [email protected] om det kan vara intressant så ska jag berätta mer. Kram!

   Ps. Tack för tipset på bloggen, en ny favorit!

   Anja Forsnor 2015-01-12 13:34:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!