ANJA FORSNOR

Träningsresa

1274042_690476547672861_329838985956346922_o

Tack för alla era semestertips, jag visste väl att ni var ett gäng Thailand-experter. Efter mycket fram och tillbaka bestämde vi oss för att boka flyg till Bangkok för att sen ta oss därifrån. Vi är väldigt sugna både på Koh Tao och Koh Chang som verkar lugna och helt magiska. Känns helt overkligt att vi ska till värmen om 3 veckor. Drömmen!

Det var så många som skrev att ni också längtade till värmen så nu har jag lösningen för er. Dra med kompisen, din mamma, syrra eller sambo och följ med oss på träningsresa till Turkiet i början av maj! Perfekt att ha något att se fram emot redan nu och som ger lite träningsmotivation såhär i januarimörkret. Det kommer bli en grym resa där vi kommer träna två gånger om dagen, laga mat tillsammans, upptäcka stan och även ha massor med tid för att sola, bada och bara ta det lugnt. All info om bokningen hittar du här.

Translation: Who’s with me for our bootcamp in Turkey this spring? It will be a blast! You’ll find all info about the trip here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hade gärna följt med men skolan står i vägen för det

  Emelie 2015-01-09 15:28:00
  Svara
 • Behöver man vara vältränad för att följa på träningsresan?

  Pernilla 2015-01-08 19:50:00
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av kampsport eller så, det är mycket funktionell träning med kroppsvikt, intervaller och träning utifrån din egen nivå och styrka. Skicka ett mail till mig på [email protected] om du vill veta mer 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2015-01-09 16:19:00
   Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av kampsport eller så, det är mycket funktionell träning med kroppsvikt, intervaller och träning utifrån din egen nivå och styrka. Skicka ett mail till mig på [email protected] om du vill veta mer 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2015-01-08 21:19:26
   Svara
 • Om ni åker t Koh Chang måste ni ta båten till Koh Mak- helt fantastiskt. Vi tog med oss ett ombyte och badkläder, bokade en natt vi latestays.com men blev kvar 4 nätter. Vilken ö! Långt från krimskrams och äckliga bargator.

  Marie Hellström 2015-01-08 17:35:00
  Svara
  • Svar på Marie Hellströms kommentar.

   Åh tack för bra tips!! Just nu verkar det som vi väljer mellan Koh Tao eller Koh Chang. Fått massa tips om båda ställena, men de verkar ligga på helt olika sidor så kanske inget man kombinerar. Har du erfarenhet av båda? Trevlig helg!

   Anja Forsnor 2015-01-09 16:21:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!