Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Smoothie med grapefrukt, mango och kokos

smoothie-mango-blodgrape

smoothie-kokosolja

Jag fick frågan om jag hade slutat med smoothies till frukost eftersom jag aldrig lägger upp bilder på det längre. Om ni bara visste hur mycket smoothies jag gör! Jag la upp så mycket smoothiebilder innan att jag var rädd att ni skulle tröttna. Men er önskan är min lag – är det smoothies ni vill ha så är det smoothies ni ska få. Den här uppiggande solgula smoothien är både syrlig och frisk i smaken, dessutom mättar den bra med både kokosmjölk, kokosolja och proteinpulver.

Sunshine smoothie
2 portioner

2 dl kokosmjölk
2 tsk kallpressad kokosolja
1 mogen mango eller 1 dl frusen mango
1 blodgrape
1-2 cm ingefära
2 msk havtornsjuice, kan uteslutas
1 tsk morning wellness som består av ingefära, kanel, kardemumma och gurkmeja
1 skopa, 30 g proteinpulver vanilj, kan uteslutas
is

Gör så här: Mixa alla ingredienser i en mixer i cirka 3-4 minuter. Servera direkt.

smoothie

mango-smoothie

grapefrukt-mango

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Äter du ngt för övrigt smoothien?

  Linda 2015-01-08 07:53:00
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Det beror lite på vilken smoothie jag gör, till den här tog jag ett kokt ägg. Men den innehåller både kolhydrater, fett och protein som mättar mer än man kan tro. De gröna brukar innehålla lika mycket grönsaker som en hel sallad och då blir jag mätt och nöjd på den. Sen äter jag alltid något 3 timmar efter frukost, antingen ett mellanmål eller lunch beroende på vad klockan är.

   Anja Forsnor 2015-01-08 08:08:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!