ANJA FORSNOR

Hurra för chokladens dag!

chokladbollar

11 november och vi hurrar för chokladen idag. Aldrig hört talas om chokladens dag? Det hade inte jag heller om jag ska vara ärlig. Men som en naturlig följd av att alla sötsaker ska ha sin egen dag – våffeldagen, kanelbullens dag, fettisdagen – så ska väl inte chokladen vara sämre. För mig skulle gärna varje dag vara chokladens dag men idag uppmärksammar vi den alltså lite extra.

Hur går choklad ihop med #sockersuger då? Finfint skulle jag säga. Sålänge man använder kakao och mixar ihop sina egna chokladbollar med nötter och kakao. De här chokladbollarna är både sockerfri och otroligt goda! Smakar som riktiga chokladbollar, eller till och med lite bättre.  Och använder ni rå kakao är de dessutom maximerade med näring och antioxidanter.

Ni hittar receptet här, ni kommer inte bli besvikna!

Ps. 11 november råkar även vara Leonardo DiCaprios födelsedag, kan hända att jag minns det från en period när jag som 11-åring gick och såg Titanic fyra gånger på bio och ramade in alla biobiljetter. Så när vi ändå är igång med firandet kan vi väl passa på att hurra för Leo på 40-årsdagen. Hurra! Undra om han skulle uppskatta min scrapbook jag gjorde med honom på mellanstadiet som ligger och skräpar i källaren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!