ANJA FORSNOR

Adidas Tribe med Linda Pira

anja forsnor adidas

Är ni sugna på att haka med mig, Brita och Linda Pira på en liten löptur imorgon?

Imorgon kväll har Adidas en Tribeträff signerad Linda Pira. Vi samlas kl. 18:30 i Humlegården och springer sedan mot hemlig location där vi kommer köra en halvtimmes ruffiepass med Musse Hasselvall. Jag har kört ruffie med Musse tidigare och det är riktigt kul! Sen blir det after run med musik, mat och gott häng och när vi är klara vid 21-tiden åker vi gemensam buss tillbaka till stan.

Alla som kommer på träffen får en Tribe t-shirt eller jacka men det är begränsat antal platser så glöm inte att signa upp dig på adidastribes.com och anmäla dig till träffen. Där finns även mer info om kvällen. Hoppas vi ses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!