ANJA FORSNOR

En rosa middag

IMG_2150

IMG_2145

ICA undrade om jag ville hjälpa till och uppmärksamma deras rosa varor, där 1-5 kronor per förpackning går till Rosa Bandet. Så jag slängde ihop den här rosa middagen med lax, rostade grönsaker och basilika.

De rostade grönsakerna blev så goda, ni måste testa. Jag smorde en plåt med lite kokosolja sen la jag små kvisttomater, morot, purjolök och paprika på plåten. Ringlade över lite rostad sesamolja, flingsalt, peppar och pumpakärnor och rostade allt i ugnen på 200 grader tills allt fick en gyllenbrun färg. Oljan blev som en dressing och pumpakärnorna var perfekta till. Denna kombon kommer bli en stor favorit i höst!

Den rostade sesamoljan är för övrigt min senaste obsession som gör underverk med all mat, finns bland annat på Goodstore.

IMG_2149

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!