Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Egentid.

Alanya Anja1

Alanya Anja

Den senaste veckan har varit otroligt viktig för mig, både mentalt och fysiskt. Jag insåg inte hur mycket jag behövde semester förrän jag stoppade fötterna i sanden och tog ett djup andetag. Det här med att lyssna på kroppen är visst inte alltid helt enkelt. Ibland är det lätt att tappa bort sig själv och bara låta sig svepas med av vardagen utan att stanna upp och känna efter.

Vi har haft en fantastisk semester i Turkiet och jag har verkligen tagit ledigt från allt.

Jag börjar sakta men säkert göra mig redo för en höst där jag ska lägga mycket fokus på mig själv. Jag planerar inte mycket egentid i kalendern med lugna yogapass, massage och tid för saker som gör min kropp gott. För mig är egentid jätteviktigt men jag märker också hur lätt det prioriteras bort när det är mycket som händer.

Vänner, ni glömmer väl inte bort er själva? Vad gör ni när ni har egentid?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!