ANJA FORSNOR

Dags för årets roligaste och tuffaste vecka

1274042_690476547672861_329838985956346922_o

Tjejer, nu är det dags att boka in årets roligaste och tuffaste vecka! Jag håller just nu på att styra en massa inför vår träningsresa till Turkiet som kommer bli helt galet bra! Är så peppad redan nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Okej, här kommer lite mer info för alla er som frågat, mailat och undrat.

Ni som både gillar träning, sol och god mat kommer verkligen älska det här upplägget!

TRÄNING

Vi kommer träna två pass om dagen, ett lite lättare och ett lite tyngre, samt stretch- och rörlighetspass. All träning planeras och leds av grymma Fannie Redman och Kevin Arroyo och ni som ännu inte fått chansen att träna med dem kommer få upp ögonen för träning på en helt ny nivå!

10504858_690476587672857_4850404441925459068_o

palm beach club blue sky

MAT 

Målet med resan är att inspirera till en sund livsstil och bra kost. Vi skulle kunna göra det enkelt för oss genom att bo på en resort med middagsbuffé varje dag, men jag är övertygad om att förändring börjar med en själv och det bästa sättet att få in nya vanor är att prova sig fram på egen hand. Jag kommer hålla i olika kostworkshops där vi lär oss lär oss grunderna att laga enkel, nyttig och spännande mat som kroppen kommer älska dig för.

lunch

mat

BOENDE

Vi kommer bo i moderna och superfräscha lägenheter med fri tillgång till gym, pooler, basket, tennis, bowling och alla aktiviteter på området. Det finns även tillgång till hamam, spa-behandlingar och skönhetssalong till mycket förmånliga priser och gratis transfer till och från stranden varje dag.

boende

alanya crystal

Kan ni tänka er något bättre än att umgås en hel vecka tillsammans med likasinna tjejer som älskar träning och god mat? Att träningen dessutom sker i ett soligt och härligt klimat varvat med bad och äventyr gör ju inte saken sämre direkt.  Mer info kring pris, bokning och allt ingår hittar ni här.

Hoppas ni är taggade på att hänga med, vore så kul att träffas där nere!! Väldigt begränsat antal platser och det har varit väldigt stort intresse (superskoj!!) så passa på att anmäla er innan platserna är slut.

Pepp pepp!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!