Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Iskall chokladdrink med kanel, cayenne och kaffe

chokladshakePost workout smoothie! När jag kom från träningen härromdagen var jag sugen på något riktigt kallt samtidigt som mitt chokladsug fick mig att crava efter något med kakao. Så jag gav efter för den här goda chokladshaken som blev riktigt lyckad!

Jag mixade mitt nya proteinpulver (gluten- och laktosfritt) med smak av choklad tillsammans med rismjölk (Alpro), rå kakao, kanel, kaffe, cayenne, lite kokosolja och massa massa is! Toppat med lite rå kakaonibs.

Om ni är nyfikna på mitt nya proteinpulver kan ni läsa mer om det här. Jag har tidigare inte varit så känslig för vanligt vassleprotein eller Isolate men den senaste tiden har jag fått ont i magen och svullnat direkt när jag druckit det, vilket är synd då jag gillar att ha det i mina smoothiebowls. Så nu testar jag detta för att se om det funkar bättre. So far so good så håll tummarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Varför kör du inte på hampaprotein? Megabra och fullvärdigt protein.

  Jenny 2014-07-23 17:33:00
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag håller helt med, använder ofta hampaprotein i mina smoothies, det passar perfekt med bär, frukt och grönsaker. Men när jag blandar det bara med vatten föredrar jag vassleprotein för smakens skull. Och med chokladsmak kan man göra massa goda drinkar som den här 🙂

   Anja Forsnor 2014-07-23 22:11:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    ahh ok 🙂 har du förresten gjort bananglass med hampaprotein i? det är sjukt gott. om man blandar t.ex två frysta bananer, lite vanilj, kanske lite kakao om man vill.. jag brukar ta ca 2 msk.. och sedan en skopa av hampaprotein. det blir helt underbart gott… tkr iaf jag 😀 ett tips 🙂

    Jenny 2014-07-24 00:07:00
    Svara
 • Varför kör du inte på hampaprotein? Megabra och fullvärdigt protein.

  Jenny 2014-07-23 17:33:00
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag håller helt med, använder ofta hampaprotein i mina smoothies, det passar perfekt med bär, frukt och grönsaker. Men när jag blandar det bara med vatten föredrar jag vassleprotein för smakens skull. Och med chokladsmak kan man göra massa goda drinkar som den här 🙂

   Anja Forsnor 2014-07-23 22:11:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    ahh ok 🙂 har du förresten gjort bananglass med hampaprotein i? det är sjukt gott. om man blandar t.ex två frysta bananer, lite vanilj, kanske lite kakao om man vill.. jag brukar ta ca 2 msk.. och sedan en skopa av hampaprotein. det blir helt underbart gott… tkr iaf jag 😀 ett tips 🙂

    Jenny 2014-07-24 00:07:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!