ANJA FORSNOR

För varma sommardagar – raw mangosorbet på naturliga ingredienser

mangosorbet1

mangosorbet

Att jag älskar glass är ju ingen nyhet direkt. Jag vill helst äta det varje dag, speciellt såhär på sommaren, men vill gärna undvika allt socker och grädde som glass innehåller. Därför är mitt bästa tips att mixa frusna bär eller frukt!

Precis som bananglassen jag gjorde förra veckan slänge jag ihop en mangosorbet för några dagar sedan som blev helt magiskt god! Jag mixade bara frusen mango med några bitar frusen banan och serverade några rostade kokosflarn. Slängde ner lite riven kokos i glassen också (ja, jag har seriöst en obotlig besatthet av kokos som jag snart måste ta itu med). Bättre än vilken köpe-glass som helst och med enbart naturliga ingredienser!

✔ Fri från mejeriprodukter, laktos, gluten, socker och tillsatser.

Visst innehåller frukt, och framförallt mango, en hel del fruktsocker så personligen äter jag inte en skål varje kväll men det är ett perfekt alternativ att stilla sitt sötsug med någon gång då och då. Kan till och med fungera som lyxfrukost med lite färska bär och krossade nötter! Men åter till just mango som faktiskt innehåller en hel del fina egenskaper, så jag och Maria kommer garanterat fortsätta våra mangocravings med gott samvete.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!