Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Morgonfys och fredagsmys

bild 2(3)

Jag inledde min fredag på bästa sätt med morgonfys på Kampsportslabbet. Bjussar på en härligt svettig bild på mig, Cornelia och Maria efter passet. Igår var det dessutom kära Cornelias födelsedag och hon var mer peppad än någonsin och fick både önska övningar och musik, haha.

Efter att ha varit bortrest och sedan lite småkrasslig har jag inte fått ihop träningen riktigt den senaste veckan. Jag försöker bli bättre på att lyssna på kroppen och vila när jag inte känner mig helt hundra men kan tycka att det är lite svårt ibland när träningsmotivationen är på topp och det kryper i hela kroppen på en. Men jag har insett mer och mer att vilan är en lika viktig del i träningen och måste prioriteras och planeras på samma sätt.

Så efter att ha tagit det lugnt några dagar kände jag mig stark och redo för att köra igen och det kändes riktigt kul att vara tillbaka. Hur tänker ni kring sjukdom, träning och vila?

Det är någonting med det stället alltså, jag har aldrig trivts så bra på något gym eller liknande. Älskar det! Här får ni ett litet smakprov på hur fyspassen ser ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!