ANJA FORSNOR

Fishtacos i vitkålsblad och ärthommus

bild 3(1)

bild 5

bild 1(1)

bild 2(1)

Tips för dig som söker en lite nyttigare och roligare variant av tacos! Stek lite torsk eller valfri fisk i kokosolja och massa goda kryddor, jag använde mig av citron, persilja och vitlök. När torsken fått lite stekyta kan man dela den i mindre bitar, mer som en färs.

Vitkålsblad funkar perfekt som tacoskal och gör det riktigt krispigt och fräscht! Det kan vara lite trixigt att pilla loss bladen men försök att hitta ett helt vitkålshuvud som är lite mindre, då blir det enklare att få loss hela blad.

Lägg lite torsk i ett vitkålsblad tillsammans med grönsaker och servera med en klick ärthommus och massa koriander. En nyttigare variant av tacos helt fri från laktos, gluten, mejerier, socker och tillsatser. Om ni gillar ärtor måste ni testa denna ärthommus, passar till allt!

Ärthommus
cirka 4 portioner

♦ 250 gram frysta ärtor♦ liten klyfta vitlök
♦ lite salt och peppar
♦ lite pressad citron

Gör så här: Tina ärtorna försiktigt i en skål genom att hälla lite hett vatten över dem. Mixa tillsammans med kryddorna och lite pressad citron. Löjligt gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!