Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Alternativ till flygplansmat

bild 1 (19)

bild 2 (19)

Sitter på Charles de Gaulle och fördriver lite tid. Hannas plan till Malmö gick några timmar tidigare än mitt till Stockholm så jag försöker sysselsätta mig bäst jag kan. Väldoftande är jag vill jag lova, har snart testat alla parfymer och handkrämer på hela terminalen.

Jag har även spanat in varenda matställe för att hitta någon bra lunch till flygresan. Jag brukar alltid köpa med mig egen mat till flyget då jag anser att flygplansmaten sällan är anpassad efter en glutenkänslig vegetarian. Som dessutom är väldigt kräsen.

Det brukar ofta vara svårt att hitta några bra alternativ utomlands, därför blev jag väldigt glad när jag hittade ett litet ställe på flygplatsen som sålde fräscha ekologiska och vegetariska sallader, röror, fruktsallad och juicer.

Valde två sallader, en med rött råris, edamamebönor, ärtor, persilja, mandel och sojabönor och den andra med bovete, edamamebönor, ingefära, morötter och fänkål. Älskar när det är små portioner så man min testa flera olika! Kände hur hela min kropp tackade och bugade efter en helg med kanske en och annan croissant för mycket. ;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind