ANJA FORSNOR

Alternativ till flygplansmat

bild 1 (19)

bild 2 (19)

Sitter på Charles de Gaulle och fördriver lite tid. Hannas plan till Malmö gick några timmar tidigare än mitt till Stockholm så jag försöker sysselsätta mig bäst jag kan. Väldoftande är jag vill jag lova, har snart testat alla parfymer och handkrämer på hela terminalen.

Jag har även spanat in varenda matställe för att hitta någon bra lunch till flygresan. Jag brukar alltid köpa med mig egen mat till flyget då jag anser att flygplansmaten sällan är anpassad efter en glutenkänslig vegetarian. Som dessutom är väldigt kräsen.

Det brukar ofta vara svårt att hitta några bra alternativ utomlands, därför blev jag väldigt glad när jag hittade ett litet ställe på flygplatsen som sålde fräscha ekologiska och vegetariska sallader, röror, fruktsallad och juicer.

Valde två sallader, en med rött råris, edamamebönor, ärtor, persilja, mandel och sojabönor och den andra med bovete, edamamebönor, ingefära, morötter och fänkål. Älskar när det är små portioner så man min testa flera olika! Kände hur hela min kropp tackade och bugade efter en helg med kanske en och annan croissant för mycket. ;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!