ANJA FORSNOR

Raspberry & Hazelnut Love

bild 1 (3)

bild 2 (3)

Godmorgon! Som ni kanske märkt är jag en riktig frukostmänniska och älskar att börja dagen med en riktig vitamininjektion. När man tränar tidigt på morgonen är det extra viktigt att fylla på med bra energi direkt efter passet för att undvika den där dippen på eftermiddagen. Smoothie är perfekt både som frukost och mellanmål och kan varieras i all oändlighet.

Jag gillar att ha banan eller avokado som bas, sen brukar jag alltid improvisera utifrån vad jag har hemma. Tänkte göra ett inlägg med lite tips på saker som är bra att ha hemma ifall man vill göra smoothies, håll utkik efter det!

Raspberry & Hazelnut Love

★ 1 dl frusna hallon
★ En halv avokado
★ En halv banan
★ 1 dl kokosvatten
★ 0,5 dl hasselnötter
★ 1 skopa hampaprotein
★ is

Mixa alla ingredienser i en mixer till en jämn och len smoothie. Tillsätt mer kokosvatten eller vanligt vatten ifall det blir för trögt att mixa. Jag gillar när det är lite tjockare konsistens så man kan äta med sked. Toppa med nötter och bär, idag blev det kokosflarn, hasselnötter, frusna hallon, lite müsli och bipollen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!