ANJA FORSNOR

PÅ TOPP OCH PÅ BOTTEN

rosa-bandet-hem-inredning-home-interior-kitchen

Godmorgon, hoppas ni haft en fin helg. Själv har min helg varit både på toppen och på botten.

På toppen! Vi var på supertrevliga middagar både fredag och lördag och blev bortskämda med massa god mat och härligt sällskap.

Och på tal om botten… Jag har känt mig lite smått förkyld men trodde det skulle gå över, var till och med på ett yogapass på lululemon i lördags och kände att jag var på väg tillbaka. Well, istället blev det precis tvärtom, och igår bröt den ut ordentligt. Känner att jag halkar efter både i träning och jobb, så jäkla trist.

inredning-hem-vardagsrum

Men på tal om något annat, hur fint var inte det här budet jag fick i fredags? Kartongen innehöll ett urval av ICAs rosa produkter där en viss summa går till Rosa Bandet och Bröstcancerfonden nu under oktober månad. Jag visar ju sällan upp bud och utskick här i bloggen men välgörenhet och viktiga intiativ uppmärksammar jag gärna.

rosa-bandet-ica-mat

Det blir ju så enkelt att bidra bara genom att köpa en viss frukt eller grönsak, man ska vi ju ändå handla. Gott som gör gott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Åh krya på dig! Jag har själv varit sjuk två gånger (!) på tre veckor och är inte helt frisk ännu. Det tråkigaste är just att jag kommer att ha ett avbrott i träningen på ca fyra veckor, men samtidigt ser jag det som en chans att göra sådant jag annars inte har tid för– ser massor med serier, tar långa promenader i det vackra höstvädret, bakar kanelbullar etc.

    Bea 2016-10-04 08:45:57
    Svara
    • Svar på Beas kommentar.

      Stackare, krya på dig också!! Ja, ibland kanske det är kroppens sätt att se till att man varvar ner och tar en paus från allt. Promenader, serier och att baka kanelbullar låter ju inte fy skam ändå 😉 Hoppas du mår bättre snart!

      Anja Forsnor 2016-10-04 22:14:19
      Svara
  • Vad segt med förkylning, hoppas att du mår bättre snart!

    Ida L/ @im_healthyenergy på IG 2016-10-04 05:51:58 http://www.nouw.com/my_journey
    Svara
  • krya krya! försök att inte stressa upp dig över att ”missa” något. Det blir lätt så himla ångestframkallande då att vara krasslig. Kram!

    ISA 2016-10-03 20:22:24 http://isabyl.devote.se
    Svara
    • Svar på ISAs kommentar.

      Åh det har du så himla rätt i. Tack för påminnelsen, ibland behöver man det 😉

      Anja Forsnor 2016-10-03 22:07:16
      Svara
  • Hej fina du, om du inte mår helt topp kan jeg rekommendere Amla tabletter. Kan kjøpes på Life. Works wonders når jeg er forkyld eller syk! Ha en fin dag och krya på dig

    Henriette Sophia 2016-10-03 10:01:50 http://bestofyou.se/category/henriette-danielsen/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!