Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Yogamorgon och hemmabrunch

Vilken härlig lördag jag hade! Dagens började med att jag drog på mig solbrillorna, mina vita sneakers (hej våren!) och begav mig till söder och närmare bestämt hem till Iman. Där inledde vi morgonen med ett yogapass, totalt var vi nio tjejer som yogade en timme i hennes vardagsrum.

Alltså, det var så härligt! Varför har jag aldrig tänkt på att man kan yoga och träna tillsammans hemma? Kanske för att mitt vardagsrum inte är riktigt lika stort, haha. Men ändå! Så avslappnande och alla gick verkligen in i sig själva och det var en riktigt cool upplevelse.

Efter yogan kastade vi oss ut i köket där Iman dukat upp världens brunch. Ledighet, träning, mat och fina vänner – recept på en lyckad dag!

yoga-hemma-iman-malmberg-healthy-travel-girl-grounded-factory brunch-frukost-yoga frukost-brunch brunch-yoga-frukost-lunch-matbord-inredning

Glömde min kamera hemma, därav de korniga mobilbilderna. Tyckte det var så himla härligt och fint att jag kände att jag var tvungen att dela med mig ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt