Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Yogamorgon och hemmabrunch

Vilken härlig lördag jag hade! Dagens började med att jag drog på mig solbrillorna, mina vita sneakers (hej våren!) och begav mig till söder och närmare bestämt hem till Iman. Där inledde vi morgonen med ett yogapass, totalt var vi nio tjejer som yogade en timme i hennes vardagsrum.

Alltså, det var så härligt! Varför har jag aldrig tänkt på att man kan yoga och träna tillsammans hemma? Kanske för att mitt vardagsrum inte är riktigt lika stort, haha. Men ändå! Så avslappnande och alla gick verkligen in i sig själva och det var en riktigt cool upplevelse.

Efter yogan kastade vi oss ut i köket där Iman dukat upp världens brunch. Ledighet, träning, mat och fina vänner – recept på en lyckad dag!

yoga-hemma-iman-malmberg-healthy-travel-girl-grounded-factory brunch-frukost-yoga frukost-brunch brunch-yoga-frukost-lunch-matbord-inredning

Glömde min kamera hemma, därav de korniga mobilbilderna. Tyckte det var så himla härligt och fint att jag kände att jag var tvungen att dela med mig ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson