Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Morgonstund på Pom och Flora

pomochflora chiapudding-pom-och-flora frukost-pom-och-flora

En morgon som börjar med frukostdejt är alltid en bra morgon. Jag mötte upp bästa Isabel från Röhnisch på Pom och Flora imorse för att catch up efter sommaren och kika lite på deras nya kollektion. Fick med mig de skönaste yogakläderna som till och med passar magen nu. Hurra! Ska förstås visa upp dem här sen. Jag drack en blåbärssmoothie och åt deras 50/50 som består av hälften chiapudding och hälften turkisk yoghurt, hallon, tahinisirap och nötter. Så god! Isabel slog till på klassikern avokadomacka och en superbowl med yoghurt, bär och tahini. Och om ni ännu inte testat Pom och Flora eller deras systerrestaurang Pompadou så är det ett hett tips! Deras frukost och lunch levererar alltid på topp!

Efter frukosten promenerade jag bort till Häktet där Granit hade pressvisning inför julen (!!). Måste ju erkänna att det kändes lite bisarrt att mumsa på pepparkakor och känna doften av glögg mitt i den svenska högsommaren som Stockholm just nu levererar. Men mycket fint var där minsann, älskar Granits enkla inredning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind