Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Morgonstund på Pom och Flora

pomochflora chiapudding-pom-och-flora frukost-pom-och-flora

En morgon som börjar med frukostdejt är alltid en bra morgon. Jag mötte upp bästa Isabel från Röhnisch på Pom och Flora imorse för att catch up efter sommaren och kika lite på deras nya kollektion. Fick med mig de skönaste yogakläderna som till och med passar magen nu. Hurra! Ska förstås visa upp dem här sen. Jag drack en blåbärssmoothie och åt deras 50/50 som består av hälften chiapudding och hälften turkisk yoghurt, hallon, tahinisirap och nötter. Så god! Isabel slog till på klassikern avokadomacka och en superbowl med yoghurt, bär och tahini. Och om ni ännu inte testat Pom och Flora eller deras systerrestaurang Pompadou så är det ett hett tips! Deras frukost och lunch levererar alltid på topp!

Efter frukosten promenerade jag bort till Häktet där Granit hade pressvisning inför julen (!!). Måste ju erkänna att det kändes lite bisarrt att mumsa på pepparkakor och känna doften av glögg mitt i den svenska högsommaren som Stockholm just nu levererar. Men mycket fint var där minsann, älskar Granits enkla inredning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!