Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Raw chokladbollar

raw kokosbollar

Jag är riktig svag för choklad och unnar mig det gärna flera gånger i veckan! De här chokladbollarna är riktigt goda, smakar precis som vanliga chokladbollar fast med riktiga superingredienser.

Dessa är ett säkert kort att bjuda på för alla älskar dem, även de som är skeptiska mot rawfood och ”nyttigt” godis.

Raw chokladbollar
cirka 20 st

12 st färska dadlar
1,5 dl sötmandel
2 dl naturella cashewnötter
3 msk kokosolja
1 dl raw kakao (eller vanlig)
1 tsk vaniljpulver
1 msk kallt kaffe
1 krm salt
2-4 msk vatten
Kokosflingor

Mixa mandlarna i en matberedare, tillsätt sedan alla övriga ingredienser förutom kokosflingor. Tillsätt några matskedar vatten så att smeten blir geggig men samtidigt går att forma till bollar och rulla i kokos. Låt stå en stund i kylskåpet så de blir kalla och goda.

Perfekt som fredagssnacks!

Ps. Går utmärkt att förvara i frysen, plocka fram 10 minuter innan servering så är de perfekt tinade och kalla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt