Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Raw chokladbollar

raw kokosbollar

Jag är riktig svag för choklad och unnar mig det gärna flera gånger i veckan! De här chokladbollarna är riktigt goda, smakar precis som vanliga chokladbollar fast med riktiga superingredienser.

Dessa är ett säkert kort att bjuda på för alla älskar dem, även de som är skeptiska mot rawfood och ”nyttigt” godis.

Raw chokladbollar
cirka 20 st

12 st färska dadlar
1,5 dl sötmandel
2 dl naturella cashewnötter
3 msk kokosolja
1 dl raw kakao (eller vanlig)
1 tsk vaniljpulver
1 msk kallt kaffe
1 krm salt
2-4 msk vatten
Kokosflingor

Mixa mandlarna i en matberedare, tillsätt sedan alla övriga ingredienser förutom kokosflingor. Tillsätt några matskedar vatten så att smeten blir geggig men samtidigt går att forma till bollar och rulla i kokos. Låt stå en stund i kylskåpet så de blir kalla och goda.

Perfekt som fredagssnacks!

Ps. Går utmärkt att förvara i frysen, plocka fram 10 minuter innan servering så är de perfekt tinade och kalla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding