ANJA FORSNOR

Fiskgryta i foliepaket

fiskgryta

fiskgryta

fiskgryta

Okej, jag måste erkänna. Jag har en oförklarlig kärlek för aluminiumfolie. Det är nog det redskap jag använder mig mest av i köket. Ja, efter min stavmixer såklart. Och blender. Och råsaftscentrifug. Och rivjärn. Men sen så.

Kvällens middag blev fiskgryta i foliepaket. Denna rätt kan man variera i all oändlighet, ikväll var det torsk, lax och grönsaker som gjorde varandra sällskap i en bit folie som jag vek ihop till ett paket. Rör sedan ihop kokosmjölk, salt, peppar, vitlök, chili och cayenne och häll ner i paketet.

In i ugnen i cirka 15-20 minuter, servera i folien och toppa med koriander och sesamfrön.

Snabbt och enkelt!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!