ANJA FORSNOR

Fiskgryta i foliepaket

fiskgryta

fiskgryta

fiskgryta

Okej, jag måste erkänna. Jag har en oförklarlig kärlek för aluminiumfolie. Det är nog det redskap jag använder mig mest av i köket. Ja, efter min stavmixer såklart. Och blender. Och råsaftscentrifug. Och rivjärn. Men sen så.

Kvällens middag blev fiskgryta i foliepaket. Denna rätt kan man variera i all oändlighet, ikväll var det torsk, lax och grönsaker som gjorde varandra sällskap i en bit folie som jag vek ihop till ett paket. Rör sedan ihop kokosmjölk, salt, peppar, vitlök, chili och cayenne och häll ner i paketet.

In i ugnen i cirka 15-20 minuter, servera i folien och toppa med koriander och sesamfrön.

Snabbt och enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!