ANJA FORSNOR

FÖDELSEDAGSFEST

anja-forsnor-fest-30-urban-deli iman-elina-ida fest-matstudion-urban-deli fest-30-urban-deli-matstudio anja-maria-fest marcus-fia-sofia matstudion-urban-deli anja30

ÅH! Tack för alla grattis och varma hälsningar. Livet som 30 börjar bra alltså. Jag hade en så härlig födelsedag i lördags, den innehöll precis allt jag önskade mig och lite till. På dagen åt jag en härlig vinlunch med familjen och framåt kvällen begav vi oss till Urban Deli och deras matstudio där kvällens fest skulle vara. Vi pimpade med ballonger och bubbel och sen började alla gäster trilla in.

Kvällen gick så fort, jag ville liksom aldrig att den skulle ta slut. Tack alla underbara människor som kom och förgyllde min kväll!

Efter festen promenerade jag och M bort till Haymarket där vi checkade in för natten. Några av mina vänner som kommit upp från Malmö bodde också där och det var så mysigt att ses nere vid frukosten morgonen efter. Mera hotellövernattningar i stan önskas framöver!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter som perfekta upplägget för en fantastisk födelsedag! Fin du är!

  Moa 2016-11-11 15:27:33 http://moahals.fineday.se
  Svara
 • Vilken härlig fest! Och klänningen du har på dig! Du är så jäkla snygg i den, vad är det för klänning? Kan det vara Dagmar?

  Grattis i efterskott! 🙂

  Therese 2016-11-10 06:23:03
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack snälla!! Jag haffade klänningen dagen innan på &Other Stories. Sitter så skönt på, tight men trollar fram otroliga kurvor. Tips!! 😉

   Anja Forsnor 2016-11-10 08:28:21
   Svara
 • Ser ut som en magisk fest ??
  Grattis i efterskott ?

  Linda Assarsson 2016-11-08 08:14:58 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!