ANJA FORSNOR

YOUR HAPPY PERIOD

your-happy-period-tamponger your-happy-period

Detta inlägg är inte sponsrat men jag tycker det är så fint och viktigt att jag vill dela med mig till er. Den senaste tiden har det dykt upp allt fler företag som uppmärksammar intimprodukter för kvinnor och som vill förändra mensindustrin. Som kvinna är det svårt att inte påverkas och vilja engagera mig i detta.

Ett av dem är Your Happy Period som gör 100 % ekologiska tamponger utan syntetiska material och kemikalier. Som en prenumeration får man sin box varje månad anpassad efter ens behov, tex. mini, medium beroende på hur mycket man blöder.

Och nu till det fina.

För varje månad man prenumererar donerar Your Happy Period tillsammans med GlobalGiving en månadsförbrukning av mensskydd samt utbildning inom hälsa till en flicka i behov i ett utvecklingsland.

Dessutom drivs det av två svenska tjejer vilket gör det ännu mer värt att uppmärksamma.

Alla kan vi göra skillnad, både smått och stort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Fasiken va jag tycker att de är grymt att flera företag satsar pa kvinnor och miljön!! Fint att Läsa!!

  Sara 2016-11-07 20:27:40 http://www.appetiteandotherstories.com
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Eller hur!! Ännu bättre när det är unga drivna tjejer som ligger bakom initiativet, då vill man mer än gärna supporta! <3

   Anja Forsnor 2016-11-07 20:42:24
   Svara
 • Hej!
  Jag har en fråga som inte riktigt rör det här inlägget. Jag såg att Linn hade en rabattkod till era yogamattor men det stod inte hur länge den är giltig och eftersom jag inte fick något svar där (okej, jag kanske är lite otålig) så tänkte jag att du nog borde veta? 🙂

  Therese 2016-11-03 19:18:06
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hehe, smart att fråga direkt här. Jag har för mig att den är giltlig i 2 veckor så passa på 😉

   Anja Forsnor 2016-11-03 20:22:04
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Tack! Då vågar jag nog vänta en vecka med att beställa 😀

    Therese 2016-11-03 21:24:12
    Svara
    • Svar på Thereses kommentar.

     Ja, en vecka känns safe 🙂 Vad roligt att du vill beställa, så glad jag blir!

     Anja Forsnor 2016-11-04 10:07:40
     Svara
     • Svar på Anja Forsnors kommentar.

      Jag har varit sugen på en rätt länge nu (eller en, hade jag varit rik hade jag köpt en av varje haha) dom är ju så otroligt fina och jag har bara hört positivt om dom (och dom är eko!) Är sjukskriven så dom har varit lite för dyra men nu när det fanns en rabattkod så lyckades jag äntligen övertala sambon att det är en bra investering 😀

      Therese 2016-11-04 13:30:12
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!