ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

anja-forsnor-haircut

I VECKAN HAR JAG: Klippt av håret 15 cm och blivit brunett, varit med i Resumé, tatuerat (!!) mig och varit hos tandläkaren två gånger.

VECKANS BÄSTA: Att vi fått lite mer klarhet i vår långresa som nu bara är en månad bort. Har hittat världens gulligaste lilla strandhus i San Diego så håll tummarna för att det blir vårt.

VECKANS SÄMSTA: Att jag sov 3 timmar på golvet inne i Lilys rum en natt på grund av att hon sov så oroligt. Vaknade med migränliknande huvudvärk som fortfarande inte riktigt släppt helt.

VECKANS TRÄNING: Marcus har varit bortrest vilket resulterat i helt tomt på träningskontot hittills den här veckan. Får ta igen det i helgen.

JUST NU: Är jag hemma med en förkyld och snorig liten tjej. Vi sitter fortfarande i pyjamas och tittar på Pippi Långstrump. En helt okej fredagsmorgon ändå.

IDAG SKA JAG: Spåna på ett jobb för ELLE, jag kommer nämligen ha en egen hälsosida i varje nummer och nästa vecka är det lämning på mitt första nummer. Så roligt!

EGENTLIGEN: Skulle jag gått på en mysig presslunch och playdejt med Edita och Alba men bestämde mig för att stanna hemma, vill inte riskera att Lily smittar.

IKVÄLL: Vill jag äta något riktigt gott, dricka ett kallt glas vitt och lyssna på någon soft musik. Hemmakväll en fredag, det bästa jag vet.

I HELGEN: Ska jag jobba lite, träna och ha lite kalas för Lily som fyller 1 nästa vecka. Ett år. Min lilla tjej, så galet! Tänkte baka någon smarrig tårta som passar både de stora och små. Några förslag?

Berätta, hur har er vecka varit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • All time favorit på mina kalas med släkt i alla åldrar är fryst cheesecake! Green Kitchen Stories har ett galet najs recept, utan sockerexplosion 🙂

  Alva 2016-10-28 22:46:09 http://nouw.com/alvanyblom
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   Gud så roligt, jag sa igår att jag var så sugen på fryst cheesecake. Det är ju så gott! Ska spana in deras recept, har gjort ett från dem innan med hallon eller jordgubbar om jag inte minns fel. Mums!

   Anja Forsnor 2016-10-29 12:45:47
   Svara
 • Välkommen tillbaka till ELLE! 🙂 När Märta fyllde ett år hade jag en ”vuxentårta” och en helt barntillåten av vitt formbröd utan kanter som botten, vispad osockrad grädde ovanpå och en massa bär. Såg fint ut och alla barn älskade den, mkt bebisvänlig också för mindre barn! Men kanske inte så gott för de vuxna… 🙂

  Malin LE 2016-10-28 10:58:19
  Svara
  • Svar på Malin LEs kommentar.

   Ah bra idé! Tänkte faktiskt på något liknande 🙂 Vill ju att de små ska få frossa i tårta de också men gärna utan fullständig sockerchock 😉 Hoppas allt är fint med dig! Kul att vara tillbaka på ELLE nu snart! Vi ses 🙂

   Anja Forsnor 2016-10-28 11:06:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!