ANJA FORSNOR

SNACKS OCH PINA COLADA

grounded-factory-bags

Jag har fått sååå många kommentarer om min tygpåse senaste veckan. Vi har tryckt upp ett gäng tygpåsar i samma print som vår senaste kollektion, dessutom är de helt eko.

Vi tänkte först ha dem som giveaways på events men nu när så många dragit i denna så funderar vi på om vi även ska börja sälja dem?

Jag tänker mig att den kommer vara så fin som strandväska till sommaren eller på alla festivaler. Tänk er bara ben, jeansskjorts och någon lös tisha eller skjorta..

Eller vad säger ni, skulle ni kunna tänka er att köpa den här? Vad är ett rimligt pris tycker ni?

smiling-snacks-mango-mandel

Eller bara att bära runt sina snacks i, hehe. Alltså har ni testat torkad mango? Lätt beroendeframkallande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh men gud så fine! 🙂 Begyn å selg dem 😉

  Henriette Sophia 2016-10-28 15:12:52 http://www.bestofyou.se
  Svara
 • Haha jag ÄLSKAR torkad mango! Så himla gott 🙂 Jag skulle kunna tänka mig att betala mellan 100-150 kronor för en tygpåse, men då är det precis som någon skrev i kommentarsfältet viktigt att det är ett tjockare tyg. Dock är den ju ekologiskt så då kanske man kan höja priserna lite. Hur som helst var det ett superhärligt tryck och jag blev glad av att titta på påsen haha!

  Paula 2016-10-28 10:51:30 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Men såååå fin tygväska!!! Love it!

  Amelie 2016-10-27 22:34:02
  Svara
 • Snygg! Jag skulle nog betala typ max 150 kr+ frakt. Sen skulle jag vilja att materialet var lite grövre, ibland är tyget för tunt och dålig kvalité. Ska bli kul att se om ni släpper en liten upplaga, i så fall har ni en potentiell kund beroende på prisbilden.

  Poddkollen 2016-10-27 20:34:29 http://poddkollen.se
  Svara
  • Svar på Poddkollens kommentar.

   Tack för din input! Den är ganska grov och rejäl i tyget, både själva påsen och axelremmen. Och det är helt ekologiskt vilket vi är så glada för. Håller dig uppdaterad med hur det blir 🙂

   Anja Forsnor 2016-10-28 10:26:52
   Svara
 • Hej finaste anja!
  Hoppas allt är bra med dig, så längesedan!
  Kan inte nog säga hur mycket du inspirerar mig vad gäller hälsa. Jag säger bara BALANS är nya it-ordet, och vad det står för varierar från person till person. Så trött på all hets. Jag vet ju att du är utbildad kostrådgivare och hälsocoach, jag undrar vilken exakt utbildning du gick/rekommenderar? Hoppas allt är bra med dig och familjen! Kram från mig!

  Anna 2016-10-27 10:26:46
  Svara
 • åh, så snygga! Jag själv älskar tygkassar och skulle absolut kunna tänka mig att köpa den här. 🙂 Typ 100-250 kr tycker jag skulle vara ett rimligt pris. Ha en fortsatt fin onsdag 🙂

  Elisabeth 2016-10-26 10:44:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!